Kutnohorští ochotníci uvedou reprízu úspěšného silvestrovského přestavení ještě 17. března 2020

Pozvánka

Zítra to roztočíme, drahoušku! je název silvestrovského představení kutnohorských ochotníků, jehož repríza se odehrála v sobotu 11. ledna 2020 před zaplněným hledištěm Tylova divadla.

kh ochotnici 1kh ochotnici 2Premiéra představení byla beznadějně vyprodána během několika dnů. Jevištní úpravu známé filmové komedie, která líčí věčné spory a nelítostné žerty dvou rozhádaných manželských párů, uvedou kutnohorští ochotníci ještě v úterý 17. března 2020 od 19:00 hodin.

Evžen Novák si jako invalidní důchodce přivydělává u komparsu. Jednou při návratu z natáčení se setká na pavlači se svou sousedkou Alenou Bartáčkovou a v žertu jí naznačí, že jí je manžel nevěrný. Jenže Kája Bartáček si to nenechá líbit a slibuje Novákovým pomstu! Začíná tak sousedská válka, kde další odvetné akce, budou následovat!

kh ochotnici 3kh ochotnici 4Hrají: Ota Fiala, Iva Pilcerová, Michal Smrkovský, Veronika Lebedová, Martin Čerych, Michaela Králiková, Marcela Jiroušková, Petra Wagenknechtová, Eva Bicanová, Martin Betuštiak, Tomáš Morawski, Zuzana Trnková, Hana Semančíková

Ze záznamu: Jana Kozáková, Jana Lebedová, Hana Mudrochová, Josef Krčil

Režie: Veronika Lebedová a Ota Fiala

Text a snímky: Monika Pravdová

Další divadelní pozvánky najdete na webu Putování za uměním zde nebo na facebooku ArcusGallery

kh ochotnici 5kh ochotnici 6